Eestinajokoiran pentuja

Lempeen Iso-Iita x Pevun "Panu"

Iita on astutettu tammikuun 2023 lopulla.

Pentuja odotetaan syntyviksi maaliskuun viimeisellä viikolla ja

luovutusiässä ovat toukokuun puolen välin jälkeen.


Linkki -> Yhdistelmä koiranetissä

Eestinajokoiran pentuja odotetaan syntyviksi maaliskuun viimeisellä viikolla. Pennut luovutetaan metsästäviin koteihin toukokuun loppupuolella. Narttupennulle haussa yhteistyö-/sijoituskoti.

Yhdistelmästä on odotettavissa iloisia, reippaita,
mukavaluonteisia ja vahvasti riistaintoisia (jänis/kettu) pentuja "niin käyttöön, näyttöön kuin kainaloonkin". Molempien vanhempien kyynärät sekä lonkat on terveiksi kuvattu.
Sukusiitos 4:lla sukupolvella 0,00%, uros on tuontikoira ja täysin uutta sukua.

Lempeen Iso-Iita

"Iita"

s. 16.03.2019

Lonkat A/A

Kyynärät 0/0

Silmät terveet

Näyttelyt: 3xSERT


Iita on Legandat-pentueen sijoitusnarttu, joka asuu ja metsästää Savonlinnassa. Laumaan kuuluu myös 2 keeshondia. Pääsääntöisesti vain jänikset kiinnostavat Iitaa.


Pevun

"Panu"

s. 15.05.2019

Lonkat A/A

Kyynärät 0/0


Näyttelyt: SERT


Panu on meidän tuontiuros Valko-Venäjältä, asustaa nykyään Ilomantsissa. Panu ajaa jänistä ja tällä kaudella myös kettu on saanut kyytiä Panulta.


      • Seuraava eestinajokoirapentue suunnitelmissa talvella 2024
          • Emänä FI MVA Lempeen Hurja-Helka


Jos olet kiinnostunut metsästysviettisestä eestinajokoiran pennusta niin ota rohkeasti yhteyttä. Myös sijoituspennulle etsitään aktiivista, metsästyksestä kiinnostunutta kotia.
Yhteystiedot löytyvät täältä.


Lue lisää sijoituskoirasta -> Ottaisinko sijoituskoiran?Kuva: kennel Selamiin

Pennut myydään aina ensisijaisesti lemmikeiksi. Haluamme kannustaa harrastus- ja näyttelytoimintaan, myös terveystutkimukset ovat meille tärkeitä, mutta näihin emme aseta ehtoja myynnin kannalta. Ostaessasi pennun kennel Lempeestä saat mukaasi rekisteröidyn ja sirutetun, eläinlääkärin tarkastaman, hyvin sosiaalistetun ja reippaan pennun hoito- ja ruokintaohjeitten kera. Apumme ja opastuksemme eivät pääty siihen kun pentu meiltä lähtee, vaan toivomme molemmin puolista aktiivista yhteydenpitoa läpi koiran elämän.