Eestinajokoiran pentuja

Lempeen Iso-Iita x Pevun "Panu"Pennut syntyivät 26.3.2023, kaksi kirjavaa urosta ja viisi tummaa narttua.

Iita on astutettu tammikuun 2023 lopulla.

Pentuja odotetaan syntyviksi maaliskuun viimeisellä viikolla ja

luovutusiässä ovat toukokuun puolen välin jälkeen.


Linkki -> Yhdistelmä koiranetissä

Eestinajokoiran pentuja odotetaan syntyviksi maaliskuun viimeisellä viikolla. Pennut luovutetaan metsästäviin koteihin toukokuun loppupuolella. Narttupennulle haussa yhteistyö-/sijoituskoti.

Yhdistelmästä on odotettavissa iloisia, reippaita,
mukavaluonteisia ja vahvasti riistaintoisia (jänis/kettu) pentuja "niin käyttöön, näyttöön kuin kainaloonkin". Molempien vanhempien kyynärät sekä lonkat on terveiksi kuvattu.
Sukusiitos 4:lla sukupolvella 0,00%, uros on tuontikoira ja täysin uutta sukua.

Lempeen Iso-Iita

"Iita"

s. 16.03.2019

Lonkat A/A

Kyynärät 0/0

Silmät terveet

Näyttelyt: 3xSERT


Iita on Legandat-pentueen sijoitusnarttu, joka asuu ja metsästää Savonlinnassa. Laumaan kuuluu myös 2 keeshondia. Pääsääntöisesti vain jänikset kiinnostavat Iitaa.


Pevun

"Panu"

s. 15.05.2019

Lonkat A/A

Kyynärät 0/0


Näyttelyt: SERT


Panu on meidän tuontiuros Valko-Venäjältä, asustaa nykyään Ilomantsissa. Panu ajaa jänistä ja tällä kaudella myös kettu on saanut kyytiä Panulta.


      • Seuraava eestinajokoirapentue suunnitelmissa kevät/kesä 2024
          • Emänä FI MVA Lempeen Hurja-Helka


Jos olet kiinnostunut metsästysviettisestä eestinajokoiran pennusta niin ota rohkeasti yhteyttä. Myös sijoituspennulle etsitään aktiivista, metsästyksestä kiinnostunutta kotia.
Yhteystiedot löytyvät täältä.


Lue lisää sijoituskoirasta -> Ottaisinko sijoituskoiran?Kuva: kennel Selamiin

Pennut myydään aina ensisijaisesti lemmikeiksi. Haluamme kannustaa harrastus- sekä näyttelytoimintaan, myös terveystutkimukset ovat meille tärkeä osa ei vain omaa kasvatustyötä vaan koko rotuamme ajatellen. Myös kasvattien odotetaan käyvän aikanaan terveystutkimuksissa. Ostaessasi pennun kennel Lempeeltä saat mukaasi puhdasrotuisen, Suomen Kennelliittoon rekisteröidyn ja mikrosirutetun, eläinlääkärin tarkastaman, hyvin sosiaalistetun sekä reippaan pennun kirjallisten hoito- ja ruokintaohjeitten kera.


Apumme ja opastuksemme eivät pääty siihen, kun pentu meiltä lähtee, vaan toiveenamme on molemmin puolinen aktiivinen yhteydenpito läpi koiran elämän.