Eestinajokoiran pentuja

FI MVA
Lempeen Hurja-Helka
x
FI MVA HeJW-21 JV-21 HeW-22
Malek


Helka on astutettu Niilolla 20.-21.3.

Ultrattu tiineeksi 15.4.

Pentuja odotetaan syntyviksi toukokuun puoli välin jälkeen.

Linkki -> Yhdistelmä KoiraNetissä

"Niilo"

FI MVA HeJW-21 JV-21 HeW-22

Malek

s. 25.07.2020

lonkat A/B kyynärät 0/0

polvet 0/0 sydän terve

selkä terve (VA0, SP0, LTV0)

silmät terveet

näyttelyt: FI MVA

kokeet: BEAJ-1, Rodunmestaruus 2023

Niilo lähtee suurella innolla mukaan metsälle, lenkille tai koiranäyttelyyn. Se on luonteeltaan tasapainoinen, helppo kotioloissa ja reissukaverina. Se asuu sisäkoirana ja nuorimpana kolmen uroskoiran laumassa.

"Helka"

FI MVA

Lempeen Hurja-Helka

s. 16.03.2019

lonkat B/A kyynärät 0/0

silmät terveet

näyttelyt: FI MVA

kokeet: BEAJ-1Helkan vahvuudet: riistaintoisuus, sitkeys ja Helka on suht varma sekä nopea ylösottaja.Lisää kuvia vanhemmista sekä muista kasvateistamme voit käydä katsomassa Suomen Eestinajokoirayhdistys ry:n kuvapalvelusta linkki -> seak.kuvat.fi/lempeen kennel

Näille omille kotisivuille on kuvien lisääminen tällä hetkellä hyvin työlästä, kotisivukoneella on joku osio mennyt rikki. Toivottavasti pian saavat ongelman ratkaistua ja päästään taas lisäilemään kuvia tännekin.


Pennut luovutetaan vain aktiivisesti metsästäviin koteihin.

Ajokoetoiminnasta kiinnostuneet kodit ovat etusijalla.

Narttupennulle mahdollisesti haussa yhteistyö-/sijoituskoti.


Yhdistelmästä on odotettavissa iloisia, reippaita,
mukavaluonteisia ja vahvasti riistaintoisia pentuja niin "käyttöön, näyttöön kuin kainaloonkin". Molemmat vanhemmat koepalkittuja sekä laajasti terveystutkittuja.
Sukusiitos 4:lla sukupolvella 0,00%, uros on tuontikoira ja täysin uutta sukulinjaa Suomessa.


Jos olet kiinnostunut metsästysviettisestä eestinajokoiran pennusta niin ota rohkeasti yhteyttä. Myös sijoituspennulle etsitään aktiivista, metsästyksestä kiinnostunutta kotia.
Yhteystiedot löytyvät täältä.


Lue lisää sijoituskoirasta -> Ottaisinko sijoituskoiran?Kuva: kennel Selamiin

Pennut myydään aina ensisijaisesti lemmikeiksi. Haluamme kannustaa harrastus- sekä näyttelytoimintaan, myös terveystutkimukset ovat meille tärkeä osa ei vain omaa kasvatustyötä vaan koko rotuamme ajatellen. Myös kasvattien odotetaan käyvän aikanaan terveystutkimuksissa. Ostaessasi pennun kennel Lempeeltä saat mukaasi puhdasrotuisen, Suomen Kennelliittoon rekisteröidyn ja mikrosirutetun, eläinlääkärin tarkastaman, hyvin sosiaalistetun sekä reippaan pennun kirjallisten hoito- ja ruokintaohjeitten kera.


Apumme ja opastuksemme eivät pääty siihen, kun pentu meiltä lähtee, vaan toiveenamme on molemmin puolinen aktiivinen yhteydenpito läpi koiran elämän.