Pentusuunnitelmia

Lempeen Riitu on astutettu Sakkemäen Urholla 12.-13.1.2019. Todettu tiineeksi ultrassa 7.2., pentuja odotetaan syntyviksi maaliskuun puolessa välissä.

Klikkaamalla kuvaa löydät lisää tietoa yhdistelmästä.
Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan tulevaisuuden suunnitelmista. Jos olet kiinnostunut yhdistelmästämme niin otathan jo hyvissä ajoin yhteyttä. Yhteistyökykyiset ja harrastuksista kiinnostuneet kodit otetaan aina huomioon kotia etsiessä.
Etsimme myös sijoituskoteja pennuille._____________________________________________________________________________________________


Kuva: kennel Selamiin

Pennut myydään aina ensisijaisesti lemmikeiksi. Haluamme kannustaa harrastus- ja näyttelytoimintaan, myös terveystutkimukset ovat meille tärkeitä ja toivoisimme myös kasvattiemme käyvän aikanaan tutkimuksissa kasvatustyömme tueksi.
Ostaessasi pennun kennel Lempeestä saat mukaasi rekisteröidyn ja sirutetun, eläinlääkärin tarkastaman, hyvin sosiaalistetun ja reippaan pennun  hoito- ja ruokintaohjeitten kera. Apumme ja opastuksemme eivät pääty siihen kun pentu meiltä lähtee vaan toiveenamme olisi molemmin puolinen aktiivinen yhteydenpito läpi koiran elämän.