P e n t u s u u n n i t e l m i a

♡ Lulu on astutettu Mystillä ♡

Espanjanvesikoiran pentuja odotetaan syntyviksi kesäkuun viimeisellä viikolla. Pennut luovutetaan harrastaviin koteihin elokuun loppupuolella.

Narttupennulle haussa yhteistyö-/sijoituskoti.

Yhdistelmästä on odotettavissa iloisia, reippaita,
mukavaluonteisia, monipuolisia harrastuskoiria "niin näyttöön, käyttöön kuin kainaloonkin".

Molemmat vanhemmat on laajasti terveystutkittu. Sukusiitos 4:lla sukupolvella 0,00%.LUCES DELNORTE LUPITA
x
MARAVILLOSO NUKA DEL REY LÉONLisää vanhemmista voit lukea täältä -> KLIKKAA


Alustavia pentuesuunnitelmia:

    • Talvi/kevät 2024 - eestinajokoirapentue FI MVA Lempeen Hurja-Helkalle

Alla olevia rotukuvia klikkaamalla pääset lukemaan tulevaisuuden suunnitelmista. Jos olet kiinnostunut yhdistelmästämme niin otathan jo hyvissä ajoin yhteyttä. Yhteistyökykyiset ja harrastuksista kiinnostuneet kodit otetaan aina huomioon kotia etsiessä.

Etsimme myös sijoituskoteja pennuille.

Lue lisää sijoituskoirasta -> Ottaisinko sijoituskoiran?
Kuva: kennel Selamiin

Pennut myydään aina ensisijaisesti lemmikeiksi. Haluamme kannustaa harrastus- sekä näyttelytoimintaan, myös terveystutkimukset ovat meille tärkeä osa ei vain omaa kasvatustyötä vaan koko rotuamme ajatellen. Myös kasvattien odotetaan käyvän aikanaan terveystutkimuksissa. Ostaessasi pennun kennel Lempeeltä saat mukaasi puhdasrotuisen, Suomen Kennelliittoon rekisteröidyn ja mikrosirutetun, eläinlääkärin tarkastaman, hyvin sosiaalistetun sekä reippaan pennun kirjallisten hoito- ja ruokintaohjeitten kera.Apumme ja opastuksemme eivät pääty siihen, kun pentu meiltä lähtee, vaan toiveenamme on molemminpuolinen aktiivinen yhteydenpito läpi koiran elämän.