Pentusuunnitelmia

Eestinajokoiran pentuja odotetaan syntyviksi maaliskuun viimeisellä viikolla. Pennut luovutetaan metsästäviin koteihin toukokuun loppupuolella. Narttupennulle haussa yhteistyö-/sijoituskoti.

Yhdistelmästä on odotettavissa iloisia, reippaita,
mukavaluonteisia ja vahvasti riistaintoisia (jänis/kettu) pentuja"niin näyttöön, käyttöön kuin kainaloonkin". Molempien vanhempien kyynärät sekä lonkat on kuvattu. Sukusiitos 4:lla sukupolvella 0,00%.Lempeen Iso-Iita x Pevun

Yhdistelmä koiranetissä: KoiraNet-jalostustietojärjestelmä
Lisää tietoa yhdistelmästä löydät klikkaamalla Eestinajokoiran pentuja

Alustavia pentuesuunnitelmia:

    • Syksy 2023 - espanjanvesikoirapentue
    • Talvi 2024 - eestinajokoirapentue

Alla olevia rotukuvia klikkaamalla pääset lukemaan tulevaisuuden suunnitelmista. Jos olet kiinnostunut yhdistelmästämme niin otathan jo hyvissä ajoin yhteyttä. Yhteistyökykyiset ja harrastuksista kiinnostuneet kodit otetaan aina huomioon kotia etsiessä.

Etsimme myös sijoituskoteja pennuille.

Lue lisää sijoituskoirasta -> Ottaisinko sijoituskoiran?
Kuva: kennel Selamiin

Pennut myydään aina ensisijaisesti lemmikeiksi. Haluamme kannustaa harrastus- ja näyttelytoimintaan, myös terveystutkimukset ovat meille tärkeitä ja toivoisimme myös kasvattiemme käyvän aikanaan tutkimuksissa kasvatustyömme tueksi.
Ostaessasi pennun kennel Lempeestä saat mukaasi rekisteröidyn ja sirutetun, eläinlääkärin tarkastaman, hyvin sosiaalistetun ja reippaan pennun  hoito- ja ruokintaohjeitten kera. Apumme ja opastuksemme eivät pääty siihen kun pentu meiltä lähtee vaan toiveenamme olisi molemmin puolinen aktiivinen yhteydenpito läpi koiran elämän.