Espanjanvesikoiran pentuja

Lulun ja Mystin pennut,

2 urosta ja 3 narttua, syntyivät 29.6.2023.

Yksi narttupentu etsii vielä harrastavaa kotia.

Jos haet monipuolista ja aktiivista harrastuskaveria, tästä yhdistelmästä sellaisia odotetaan.

Narttupennulle etsimme aktiivista, harrastavaa sijoituskotia, mielellään läheltä meitä

Itä-Suomen alueelta.

narttu

LUCES DELNORTE LUPITA

FI33571/20

Synt. 7.5.2020


Terveystulokset:

Lonkat - C/B, kyynärät - 0/0

Selkä - VA0, LTV0, SP0

Silmät - terveet 1.12.2021

TGAA neg, T4/TSH ok 25.10.2022

PRA & Diluutio - laskennallisesti terve

CHG - ei kantaja

Näyttelyt: 2 x SERT

Harrastukset: nosework ja mökkeily

uros

MARAVILLOSO NUKA DEL REY LÉON

FI12527/18

Synt. 9.12.2017


Terveystulokset:

Lonkat - A/B, kyynärät - 0/0

Selkä - VA0, LTV0, SP0

Silmät - Lasiaisprolapsi todettu 20.1.2023

TGAA neg, T4/TSH ok 19.1.2023

PRA & Diluutio - laskennallisesti terve

CHG - ei kantaja

Näyttelyt: 2 x SERT

Harrastukset: RTK1 Rallytoko, Nosework-rotumestari v. 2021 ja 2.sija v. 2022, metsästys

Sijoitustyttömme Lulu on säpäkkä pieni taskuraketti, joka on aina valmis jalkapallopeleihin ja lenkkikaveriksi. Lulu elää arkeaan lapsiperheessä täällä Varkaudessa, ja yhteistyö perheen kanssa onkin ollut helppoa kun lähellä toisiamme ollaan. Lulu on hyvin oman arvonsa tunteva, ja välillä tämän kolmevuotiaan "tosikon" jääräpäisyyttä ei meinaa saada millään taipumaan edes herkuilla lahjomalla. Vesikoirille tyypillisesti Lulukin on kova uimari, ja suurin osa kesästä kuluukin rennosti mökkeillen ja perheen kanssa oleillen. Tehdään mitä vaan, Lulu haluaa aina osallistua touhuihin. Lulun loppumatonta energiaa on saatu erilaisilla nenähommilla hyvin hallintaan, ja nosework onkin tuttu laji myös Lululle. Ihana rakastettava kainaloinen, jolla virtaa riittää aina vaan. ❤

Mysti on 5,5v ´Kuopion Kundi´, itsevarma ja kaikin puolin hurmaava herrasmies. Mystillekin vesi on mieluinen elementti ja harrastuksiin kuuluukin myös vesipelastus noseworkin ja rallytokon rinnalla. Vesillä perhe liikkuu usein myös veneillen ja syksyisiin harrastuksiin kuuluu metsästys. Perrojen monipuolisuus tuleekin erinomaisesti esiin Mystin kanssa harrastaessa, koira tuntuu taipuvan kaikkiin lajeihin mitä he ovat ehtineet kokeilemaan. Perrojen tapaan Mysti on nopea oppimaan ja on ollut helppo koulutettava. Mysti haluaa tehdä töitä ohjaajalleen ja koska on ahne ruualle, on ollut helposti myös motivoitavissa sen kautta. Harrastusten vastapainoksi Mystikin nauttii lapsiperheen arjesta, pitkistä metsälenkeistä ja sohvarapsutuksista.

Kuvateksti


Pennut myydään aina ensisijaisesti lemmikeiksi. Haluamme kannustaa harrastus- sekä näyttelytoimintaan, myös terveystutkimukset ovat meille tärkeä osa ei vain omaa kasvatustyötä vaan koko rotuamme ajatellen. Myös kasvattien odotetaan käyvän aikanaan terveystutkimuksissa. Ostaessasi pennun kennel Lempeeltä saat mukaasi puhdasrotuisen, Suomen Kennelliittoon rekisteröidyn ja mikrosirutetun, eläinlääkärin tarkastaman, hyvin sosiaalistetun sekä reippaan pennun kirjallisten hoito- ja ruokintaohjeitten kera.

Apumme ja opastuksemme eivät pääty siihen, kun pentu meiltä lähtee, vaan toiveenamme on molemmin puolinen aktiivinen yhteydenpito läpi koiran elämän.